קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

דג חרב בגריל אינדונזי

דג חרב בגריל אינדונזי
דג חרב בגריל אינדונזי נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 426 קלוריות. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גרידת לימון, שמן בוטנים, שורש ג'ינג'ר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר מגובש כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו חציל בגריל בסגנון אינדונזי עם רוטב בוטנים חריף, שעועית ירוקה בגריל אינדונזית עם רוטב טבילה של איולי לימון, ו דג חרב בגריל על ירקות קיץ בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב בקערה את רוטב הסויה, שמן הקנולה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, שורש הג ' ינג ' ר, השום והחרדל.
3
יוצקים חצי רוטב בצלחת שטוחה נמוכה זה פשוט גדול מספיק כדי להחזיק את דג החרב בשכבה אחת.
4
מניחים את דג החרב על גבי הרוטב ומורחים מעל את הרוטב שנותר. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
5
שלושים דקות לפני שאתם מוכנים להגשה, בנו אש פחם או חממו גריל גז מראש.
6
כאשר הגחלים בינוניות-חמות, מברישים את סורג הבישול בשמן כדי למנוע מהדגים להידבק.
7
מוציאים את הדג מהמרינדה, מאפשרים לחלק מהג ' ינג ' ר להיצמד לדג, וזורקים את המרינדה.
8
מפזרים את הדג בנדיבות משני הצדדים במלח ומניחים אותו על הגחלים. מבשלים 5 דקות מכל צד, רק עד שהוא כבר לא ורוד באמצע.
9
מניחים על מגש, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 עד 15 דקות.
10
מגישים חם או חם.