דגים עלומים עם בצל אדום, תפוזים, וזיתים Kalamatan עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם גרידת תפוז, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו דגים עלומים עם בצל אדום, תפוזים וזיתים Kalamatan, זיתים של הרבד קלמאטן, ו כרובית קלויה וזיתים קלמאטן (מתכונים דומים).
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.