קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דלעת ממולאת ריקוטה

דלעת ממולאת ריקוטה
דלעת ממולאת ריקוטה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן ראשוני משרת 8 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. 122 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גבינת פרמזן, דלעת, רוטב ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה מרהיב. נסו דלעת ממולאת ריקוטה, פריחת סקווש ממולאת בריקוטה, ו דלעת בלוטים ממולאת ריקוטה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חתוך קצוות דלעת; חותכים דלעת לשניים (לאורך). בעזרת כפית גורפים זרעים וחלק מהעיסה ומשאירים קליפות בעובי של כ-1/2 אינץ'. אדים קליפות דלעת מעל מים רותחים עד שהם רכים פריכים (כ -5 דקות). לצלול לתוך מים קרים, לנקז היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
סקוושסקווש
זרעיםזרעים
מיםמים
3
במחבת קטנה על אש בינונית ממיסים כף אחת מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהם מסיימים. סוחטים את התרד להסרת לחות נוספת ומוסיפים לשום ובצל ומבשלים עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
שוםשום
בצלבצל
5
בקערת ערבוב בגודל בינוני שלבו ביצים, ריקוטה, פרמזן, פטרוזיליה, מלח, פלפל, תיבול איטלקי ותערובת תרד. ממלאים את חצאי הדלעת בתערובת זו, כשלוש כפות לקליפה ומניחים דלעת בתבנית אפייה רדודה. ממיסים את יתרת החמאה ומברישים מעל קליפות הדלעת
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
תרדתרד
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
סקוושסקווש
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
6
אופים 20 דקות. אם רוצים, מגישים עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור