דלעת קיץ חריפה עם עשבי תיבול
סקווש קיץ פיקנטי עם עשבי תיבול הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 תוספת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. ראש לחנות ולקחת תערובת, עירית, מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו מרק סקווש קיץ עם עשבי תיבול טריים, קוסקוס אפוי עם דלעת קיץ ועשבי תיבול, ו סלט תפוחי אדמה עם עשבי תיבול וסקווש קיץ בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הדלעת, הג ' לפנוס, הבצל, החומץ, 3/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לאיחוד. מכסים ומבשלים עד שהדלעת מתחילה להשחים, תוך ערבוב פעמיים במהלך הבישול, כ-6 דקות.
מסירים את המכסה וממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת שחומה ורכה יפה, עוד 6 דקות.
מוסיפים את מרווה ושום ומבשלים 1 דקה. מתבלים במלח לפי הטעם. מערבבים פנימה את העירית, מעבירים לקערה או מגש ומגישים.