הברוסקטה הכי טובה בעולם! אולי זה רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 174 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שמן זית, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. מתכונים דומים: ברוסקטה., ברוסקטה., ו ברוסקטה..
הוראות
1
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. טוסט מאפין חצאים תחת broiler עד הזהב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2
מערבבים שום, חמאה ובזיליקום יחד בקערה קטנה; מורחים תערובת חמאה באופן שווה על כל חצי מאפין קלוי.
מקציפים יחד את שמן הזית, מיץ לימון ודבש בקערה קטנה. כפית חלק מתערובת העגבניות על כל מאפין, ואז לטפטף את תערובת שמן הזית מעל, מניחים פיסת מוצרלה על גבי, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שאלוט, מגורר או טחון
תפוח אדמה נא מגורר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להחזיר מאפינס broiler; לבשל עד הגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.