קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות22
מגזין

הודו ברוטב מייפל צלוי

הודו ברוטב מייפל צלוי
מייפל רוסט הודו ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 171 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. מתכונים דומים: מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו עם חמאת מייפל ורוטב.

הוראות

1
מרתיחים סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר כבד על חום בינוני גבוה עד מופחת ל 1/2 כוס (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 של קורנית ו מרז ' ורם וכל גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
מרז ' ורםמרז ' ורם
טימיןטימין
3
מוסיפים את החמאה, ומקציפים עד שנמסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים מלח ופלפל טחון לפי הטעם. מכסים ומקררים עד הקור (סירופ יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
סירופסירופ
מלחמלח
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים מתלה תנור בשליש הנמוך ביותר של תנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לשטוף ויבש טורקיה, ומניחים במחבת צלייה גדולה. החלק את היד מתחת לעור של השד כדי לשחרר. לשפשף 1/2 כוס של תערובת חמאת מייפל מתחת לעור השד. אם אתה מתכנן למלא תרנגול הודו, תעשה את זה עכשיו. שפשף 1/4 כוס של תערובת חמאת מייפל על החלק החיצוני של טורקיה. עם מיתר מטבח, לקשור את הרגליים של טורקיה יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפלחמאת מייפל
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
מסדרים את הבצל קצוץ, סלרי קצוץ וגזר קצוץ סביב טורקיה במחבת הצלייה. אם תרצה, ניתן להוסיף את הצוואר ואת הקרביים לירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
מפזרים את הקורנית הנותרים ומרז ' ורם על הירקות, ויוצקים את ציר העוף לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ירקירק
מרז ' ורםמרז ' ורם
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הודו צלוי 30 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר. המשך לצלות, על 3 עד 4 שעות unstuffed או 4 עד 5 שעות ממולא, עד הטמפרטורה הפנימית של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) ואת המילוי מגיע 165 מעלות F (75 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
11
מעבירים את טורקיה למגש, ומכסים בנייר כסף. תערובת מחבת מילואים לרוטב. אפשר טורקיה לשבת על 25 דקות לפני הסרת מלית וגילוף.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
כדי להפוך את הרוטב: מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה. שומן כפית ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבתמחבת
13
הוסף מספיק ציר עוף כדי להפוך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
14
להעביר נוזל לסיר כבד ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים תערובת חמאת מייפל שמורה עם קמח כדי ליצור משחה, ולטאטא לתוך המרק. מערבבים טימין, עלה דפנה, וברנדי תפוחים. מרתיחים עד מופחת מעט מעובה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
חמאת מייפלחמאת מייפל
עלי דפנהעלי דפנה
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה