מייפל רוסט הודו ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. 171 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 83%. מתכונים דומים: מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו עם חמאת מייפל ורוטב.
הוראות
1
מרתיחים סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר כבד על חום בינוני גבוה עד מופחת ל 1/2 כוס (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום ומערבבים ב 1/2 של קורנית ו מרז ' ורם וכל גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
מרז ' ורם
טימין
3
מוסיפים את החמאה, ומקציפים עד שנמסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים מלח ופלפל טחון לפי הטעם. מכסים ומקררים עד הקור (סירופ יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
סירופ
מלח
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים מתלה תנור בשליש הנמוך ביותר של תנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
לשטוף ויבש טורקיה, ומניחים במחבת צלייה גדולה. החלק את היד מתחת לעור של השד כדי לשחרר. לשפשף 1/2 כוס של תערובת חמאת מייפל מתחת לעור השד. אם אתה מתכנן למלא תרנגול הודו, תעשה את זה עכשיו. שפשף 1/4 כוס של תערובת חמאת מייפל על החלק החיצוני של טורקיה. עם מיתר מטבח, לקשור את הרגליים של טורקיה יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפל
מילוי
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מחבת צלייה
8
מסדרים את הבצל קצוץ, סלרי קצוץ וגזר קצוץ סביב טורקיה במחבת הצלייה. אם תרצה, ניתן להוסיף את הצוואר ואת הקרביים לירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
טורקיה כולה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
9
מפזרים את הקורנית הנותרים ומרז ' ורם על הירקות, ויוצקים את ציר העוף לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ירק
מרז ' ורם
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הודו צלוי 30 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר. המשך לצלות, על 3 עד 4 שעות unstuffed או 4 עד 5 שעות ממולא, עד הטמפרטורה הפנימית של הירך מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) ואת המילוי מגיע 165 מעלות F (75 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
11
מעבירים את טורקיה למגש, ומכסים בנייר כסף. תערובת מחבת מילואים לרוטב. אפשר טורקיה לשבת על 25 דקות לפני הסרת מלית וגילוף.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
12
כדי להפוך את הרוטב: מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה. שומן כפית ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת
13
הוסף מספיק ציר עוף כדי להפוך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
14
להעביר נוזל לסיר כבד ולהביא לרתיחה. בקערה קטנה, מערבבים תערובת חמאת מייפל שמורה עם קמח כדי ליצור משחה, ולטאטא לתוך המרק. מערבבים טימין, עלה דפנה, וברנדי תפוחים. מרתיחים עד מופחת מעט מעובה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.