קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות34
מגזין

הודו צלוי עם טעמים אסיאתיים ואורז דביק

הודו צלוי עם טעמים אסיאתיים ואורז דביק
הודו צלוי עם טעמים אסיאתיים ואורז דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1065 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שיני שום, אורז דביק, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו המבורגרים אסיאתיים עם אורז דביק, מרק עם טעמים אסיאתיים, ו כרוב אדום נגע עם טעמים אסיאתיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המילוי: בקערה גדולה, להשרות את האורז לילה במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שימו את השקדים בצלחת פאי ואפו עד להשחמה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו מגניב. הנמך את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
7
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים 1 דקה, ואז מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
אורזאורז
8
מוסיף את היין ומבשל במשך 1 דקה. מערבבים את המניה, רוטב סויה וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהנוזל נספג, כ -10 דקות. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את השקדים ושמן שומשום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
שקדיםשקדים
מלאימלאי
ייןיין
9
מורחים את האורז על תבנית אפייה גדולה ושטופה ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
הכן את טורקיה ורוטב: מתבלים את טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. ממלאים את החלל עם 5 כוסות של מילוי אורז לאבטח את העור עם קיסמים. שים 1 כוס המילוי בחלל הצוואר מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
11
שים את שאר המילוי בתבנית אפייה משומנת ומכסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה ומשפשפים את העור בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
13
יוצקים 2 כוסות של המניה והיין למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
14
מוסיף את הבצל, צלע סלרי ו 4 שיני שום שלמות. צולים את ההודו ל-13/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
צלע סלריצלע סלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
15
הוסף 1 כוס של המניה למחבת ולכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר. המשך צלייה במשך כ 2 1/2 שעות יותר, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך הפנימי 16
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
16
הסר את טורקיה מהתנור ולהשליך את נייר הכסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
17
מברשת את טורקיה עם 1 כף כל אחד רטבי סויה צדפות וצלי במשך 10 דקות, או עד מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
טורקיה כולהטורקיה כולה
18
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
19
אופים את מילוי האורז השמור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
מסננים את מיצי המחבת לקערה. באמצעות מצקת, לרפרף את השומן מן המיצים פאן; להחזיר 2 כפות של השומן למחבת הקלייה. הגדר את המחבת על אש נמוכה, מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. לאט לאט להקציף את הנותרים 2 1/2 כוסות של מלאי עד חלקה, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים את מיצי המחבת המתוחים ומביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
מצקתמצקת
קערהקערה
21
בינתיים, בסיר בינוני, חום 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
22
מוסיפים את שיני השום הפרוסות 6 ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
23
מוסיף את עלי הסלרי ומבשלים עד נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
24
יוצקים את הרוטב מן המחבת קלייה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
25
מוסיפים את רוטב צ ' ילה ואת הנותרים 1 כף של רוטב צדפות 1 כפית רוטב סויה. מתבלים במלח ופלפל. לגרוף את האורז מלית החללים לתוך המנה עם השאר. לגלף את טורקיה ליד השולחן ולהעביר את המילוי ורוטב עלי סלרי לצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב צדפותרוטב צדפות
רוטב סויהרוטב סויה
מילוימילוי
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
רוטברוטב
רוטברוטב
אורזאורז

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים whole blanchedשקדים whole blanched1צלע סלרי, לרבעים, בתוספת 2 כוסות עלי סלריצלע סלרי, לרבעים, בתוספת 2 כוסות עלי סלרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש3(חוֹרֶף)יין לבן יבשיין לבן יבש3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון10largesשיני שום, 4 קלופים ו 6 פרוסים דקשיני שום, 4 קלופים ו 6 פרוסים דק1קטןבצל, לרבעיםבצל, לרבעים2(חוֹרֶף)רוטב צדפות אסייתירוטב צדפות אסייתי10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4נקניקיות סיניות, פרוסות בעובי 1/2 אינץ', או 1/4 פאונד חזיר נרפא דבש, חתוך לקוביותנקניקיות סיניות, פרוסות בעובי 1/2 אינץ', או 1/4 פאונד חזיר נרפא דבש, חתוך לקוביות8בצל ירוק, קצוץ גסבצל ירוק, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)שמן שומשום אסייתישמן שומשום אסייתי3(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות4(יכול להיות או להרחיק)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות0(יכול להיות או להרחיק)רוטב סרירצ'ה צ' ילה או רוטב חריף אחררוטב סרירצ'ה צ' ילה או רוטב חריף אחר595אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות אורז אסיה גרגר ארוך או אורז דביקכוסות אורז אסיה גרגר ארוך או אורז דביק5קילוגרםטורקיהטורקיה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי טורקיהמלאי טורקיה1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי טורקיהמלאי טורקיה2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחישמן צמחי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.