הודו צלוי עם טעמים אסיאתיים ואורז דביק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1065 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שיני שום, אורז דביק, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו המבורגרים אסיאתיים עם אורז דביק, מרק עם טעמים אסיאתיים, ו כרוב אדום נגע עם טעמים אסיאתיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המילוי: בקערה גדולה, להשרות את האורז לילה במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
שימו את השקדים בצלחת פאי ואפו עד להשחמה, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בואו מגניב. הנמך את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את הבצל הירוק, זנגביל ושום ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שום
ג ' ינג ' ר
7
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים 1 דקה, ואז מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
אורז
8
מוסיף את היין ומבשל במשך 1 דקה. מערבבים את המניה, רוטב סויה וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהנוזל נספג, כ -10 דקות. מערבבים היטב, ואז מוסיפים את השקדים ושמן שומשום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן שומשום
רוטב סויה
שקדים
מלאי
יין
9
מורחים את האורז על תבנית אפייה גדולה ושטופה ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
הכן את טורקיה ורוטב: מתבלים את טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. ממלאים את החלל עם 5 כוסות של מילוי אורז לאבטח את העור עם קיסמים. שים 1 כוס המילוי בחלל הצוואר מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מילוי
טורקיה כולה
רוטב
אורז
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
11
שים את שאר המילוי בתבנית אפייה משומנת ומכסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
רדיד אלומיניום
12
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה ומשפשפים את העור בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
13
יוצקים 2 כוסות של המניה והיין למחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
14
מוסיף את הבצל, צלע סלרי ו 4 שיני שום שלמות. צולים את ההודו ל-13/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
צלע סלרי
טורקיה כולה
בצל
15
הוסף 1 כוס של המניה למחבת ולכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר. המשך צלייה במשך כ 2 1/2 שעות יותר, או עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך הפנימי 16
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
מחבת
16
הסר את טורקיה מהתנור ולהשליך את נייר הכסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
17
מברשת את טורקיה עם 1 כף כל אחד רטבי סויה צדפות וצלי במשך 10 דקות, או עד מזוגג.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
טורקיה כולה
18
להעביר את ההודו ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
19
אופים את מילוי האורז השמור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
אורז
ציוד שתשתמש בו
תנור
20
מסננים את מיצי המחבת לקערה. באמצעות מצקת, לרפרף את השומן מן המיצים פאן; להחזיר 2 כפות של השומן למחבת הקלייה. הגדר את המחבת על אש נמוכה, מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה. לאט לאט להקציף את הנותרים 2 1/2 כוסות של מלאי עד חלקה, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מערבבים את מיצי המחבת המתוחים ומביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מקציף
מצקת
קערה
21
בינתיים, בסיר בינוני, חום 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
22
מוסיפים את שיני השום הפרוסות 6 ומבשלים על אש נמוכה עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
23
מוסיף את עלי הסלרי ומבשלים עד נבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלרי
24
יוצקים את הרוטב מן המחבת קלייה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
25
מוסיפים את רוטב צ ' ילה ואת הנותרים 1 כף של רוטב צדפות 1 כפית רוטב סויה. מתבלים במלח ופלפל. לגרוף את האורז מלית החללים לתוך המנה עם השאר. לגלף את טורקיה ליד השולחן ולהעביר את המילוי ורוטב עלי סלרי לצד.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.