הודו צלוי עם מרווה ורוטב כתום
הודו צלוי עם מרווה ורוטב תפוזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 783 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, כרישה, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מרווה ורוטב כתום, פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, ו הודו צלוי עם רוטב מחבת מרווה.
הוראות
הסר את הקרביים, ולאחר מכן לשטוף את טורקיה. יבש עם מגבות נייר. לשפשף את החלל עם המלח.
חותכים 2 מהתפוזים לחתיכות 2 אינץ'. מניחים בצד כמה ענפי מרווה לקישוט מאוחר יותר.
מניחים את המרווה הנותרת, תפוזים חתוכים, ושום בחלל. לשחרר את העור מן השד ולהפיץ את הגבינה מתחת לעור. הכנס את הכנפיים מתחת לגב; לקשור את הרגליים יחד. מסדרים את הגזרים והכרישה במחבת הצלייה כדי ליצור "מתלה" ומניחים את טורקיה על זה; לשפשף עם שמן. (טורקיה יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומקררים.)
תנור חום ל 177°. צלי במשך 1 שעה.
מניחים אוהל רדיד מעל טורקיה ולהמשיך צלייה במשך 2 1/2 עד 3 שעות יותר או עד רושמים מדחום מיידי 82° כאשר מוכנס בשד.
הסר את מחבת הקלייה מהתנור. בזהירות להעביר את טורקיה מגש, לשפוך כל מיץ חלל בחזרה לתוך המחבת. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם. הגדר תנור 260°.
חותכים את 6 התפוזים הנותרים לרבעים ולסדר במחבת אפייה רדודה. צולים במשך 10 עד 15 דקות או עד חום.
בינתיים, להשליך את הירקות מחבת הקלייה.
יוצקים את שאריות המחבת לתוך מידה 4 כוס. כאשר השומן מפריד ועולה אל פני השטח, כפית 1/3 כוס ממנו לסיר בינוני; להשליך כל שומן שנותר. לסחוט את המיץ מ 12 של הפרוסות התפוז לתוך מרק מוגף; במידת הצורך, להוסיף מים או מרק עוף לעשות 4 כוסות.
לטאטא את הקמח לתוך השומן בסיר ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
מוסיפים את תערובת המרק ומבשלים, מערבבים כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה ורוקח, 5 עד 7 דקות.
מסדרים את התפוזים האפויים הנותרים עם המרווה על המגש סביב טורקיה.
שומרי זמן: השתמש במיטה של גזר כרישה במקום מתלה קלייה. הירקות טועמים את הטפטוף, ואין מתלה לסרוק.
מורחים גבינת שום-עשב מתחת לעור טורקיה במקום התערובת המסורתית של חמאה ועשבי תיבול. זה מוסיף טעם לתרנגול ההודו ומבטל קיצוץ נוסף וקערות ערבוב מלוכלכות. צליית טורקיה unstuffed מתגלח כ -30 דקות את זמן הבישול.