הכל בייגל " לחם סודה
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, שיבולת שועל, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות, ו פודינג בייגל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד את שיבולת השועל במעבד מזון עד שהם לחתוך דק קמח שיבולת שועל, על 2 דקות.
מערבבים מרכיבים יבשים בקערה גדולה ומערבבים היטב.
מערבבים ביצה וחמאה, ואז לשפוך לתוך קערה ומערבבים כדי ליצור בצק רך דומה במרקם לבלילה לחם קישואים.
יוצקים בצק לתוך מחבת כיכר משומנת ומפזרים זרעי שומשום, פתיתי בצל, שיבולת שועל מיובש, גבישי שום, וזרעי פרג, לחיצה למטה לתוך הבלילה רק מספיק כדי שהם מקל.
אופים ב 375 מעלות במשך כ 50 דקות. מגניב על מתלה חוט לפני חיתוך.
מרכיבים
2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטורים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום (גבישים יבשים או קלוי טחון)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי בצל יבשים2ביצים, מכות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שיבולת שועל, מגולגל (גלם)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שיבולת שועל, ראש סיכה או חתך פלדה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שיבולת שועל, מגולגל (גלם)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פרג זרעים, אופציונלי11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוק57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סובין חיטה