המבורגרים אותנטיים של אלביס
, שהוא מוצק. נסו עוגת אלביס, הכלב של אלביס., ו אלביס השמן. (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בשר טחון ל 4 קציצות, מפזרים מלח ופלפל שחור, ומניחים בצד.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר וחמים. מבשלים בצל בטפטופי הבייקון עד להשחמה קלה, כ -10 דקות, ערבוב לעתים קרובות; מפזרים סוכר במהלך הטיגון אם תרצה בכך. שים בצל בצד.
הגדר מתלה תנור כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את המטגן של התנור.
פתח לחמניות המבורגר ומניח על תבנית אפייה עם צדדים חתוכים למעלה; טוסט תחת המטגן עד השחמה, 1 עד 2 דקות. שים לחמניות בצד.
קציצות בשר טחון מטוגנות במחבת כמו בצל עד השחמה והמיצים לרוץ ברור, 5 עד 8 דקות לכל צד. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז ההמבורגר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מניחים פרוסת גבינת צ ' דר על כל קציצה ומאפשרים גבינה להמס.
כדי להרכיב, מורחים חמאת בוטנים על החצאים התחתונים של לחמניות; מורחים קטשופ על החצאים העליונים. למעלה חמאת בוטנים עם פרוסות חמוצים, בצל מבושל, המבורגרים עם גבינה, פרוסת בייקון, כמה פרוסות עגבניות, וכ 1/4 כוס חסה גרוסה לכל כריך.