קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

העוף של אנתוני

העוף של אנתוני
העוף של אנתוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1434 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חלב, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוגת הלימון של אנתוני, סלט הקיסר של אנתוני, ו טורט שוקולד סופלה של אנתוני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
העברה לתבנית אפייה עמוקה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והחלב. מתבלים במלח ופלפל. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים, ואז מגלגלים בפירורי לחם למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
ביצהביצה
חלבחלב
גלולגלול
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים חזה עוף עד המיצים לרוץ ברור, והם גם השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להסיר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
7
מסננים עודפי שמן מן מחבת העוף, משאיר אותו מצופה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בעוד העוף מתבשל, מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר בייקון מחבת, להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים את המחבת שהיה בה עוף מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים עגבניות, בצל ובייקון ומבשלים כ -5 דקות, או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
בייקוןבייקון
בצלבצל
12
יוצקים ברוטב ברביקיו וחרדל חריף. מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
חרדלחרדל
13
יוצקים את הרוטב על הפסטה בצלחת, ואז מניחים את העוף על גבי, ומכסים עם גבינת מונטריי ג ' ק גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
רוטברוטב
14
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת צלחת מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור