העוף של אנתוני
העוף של אנתוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1434 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חלב, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: עוגת הלימון של אנתוני, סלט הקיסר של אנתוני, ו טורט שוקולד סופלה של אנתוני.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
העברה לתבנית אפייה עמוקה 9x13 אינץ'.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והחלב. מתבלים במלח ופלפל. טובלים את חזה העוף בתערובת הביצים, ואז מגלגלים בפירורי לחם למעיל.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים חזה עוף עד המיצים לרוץ ברור, והם גם השחמה משני הצדדים.
מסננים עודפי שמן מן מחבת העוף, משאיר אותו מצופה.
בעוד העוף מתבשל, מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, להתפורר ולהניח בצד.
מניחים את המחבת שהיה בה עוף מעל חום בינוני.
מוסיפים עגבניות, בצל ובייקון ומבשלים כ -5 דקות, או עד הבצל רך.
יוצקים ברוטב ברביקיו וחרדל חריף. מבשלים במשך 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על הפסטה בצלחת, ואז מניחים את העוף על גבי, ומכסים עם גבינת מונטריי ג ' ק גרוסה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד גבינה מותכת צלחת מחומם דרך.