קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

וינדלו העוף של ג'ונגולד

וינדלו העוף של ג'ונגולד
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? וינדלו העוף של ג'ונגולד יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 25 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לכם פלפל גרוס, מקלות תוף עוף, עלי קארי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 62%. נסו וינדלו עוף, וינדלו עוף אותנטי, עוף וינדלו, ו עוף וינדלו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים כמה חריצים רדודים לכל מקל תוף עוף, ומכניסים לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים 5 כפות שמן צמחי בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את הבצל, השום והג ' ינג ' ר. מבשלים ומערבבים עד שהבצל מזהיב, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מסירים את הסיר מהאש, ומשתמשים בכף מחוררת כדי לגרוף את תערובת הבצל לבלנדר. השאירו כמה שיותר שמן בסיר, והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים 3 כפות חומץ לבן, כוסברה, כמון, גראם מסאלה, פלפל שחור, מלח, כורכום ופלפל קאיין. מחית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז יוצקים לשקית עם העוף; מערבבים עד שהעוף מצופה באופן אחיד, וסוחטים עודפי אוויר. מריחים בטמפרטורת החדר למשך שעה 1, או במקרר במשך 3 שעות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
לאחר שהעוף כבוש, מחממים את השמן שנותר בתנור ההולנדי על אש גבוהה, ומערבבים פנימה את עלי הקארי וזרעי החרדל. לאחר שזרעי החרדל סיימו לצוץ והאפירו, הוציאו את העוף מהמרינדה שלו, ובשלו עד להשחמה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
יוצקים פנימה את יתרת המרינדה והמים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
בזמן שהעוף מתבשל מטגנים בשמן עמוק את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר. לאחר שהעוף התבשל במשך 20 דקות, מערבבים פנימה את תפוחי האדמה ו -2 כפות חומץ לבן. להתאושש, ולהמשיך לבשל עד העוף הוא כבר לא ורוד על העצם, לפחות יותר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר, ו שנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בוליג-להנרט פיזפורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספטלס. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס
בוליג-להנרט פיספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטר סייפצ ' ן הוא אחד הכרמים האישיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוזל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ופונים דרומיים המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. הריזלינגס המצוינים בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות צפחה בולטת וחומציות מאזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, מראה מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.