קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

זיטי, חציל ופונטינה גראטן

זיטי, חציל ופונטינה גראטן
זיטי, חצילים, פונטינה גראטן עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 948 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, זיטי, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו זיטי, חציל ופונטינה גראטן, תפוחי אדמה מוקרמים, ו סלק גראטן עם פונטינה ואגוזי מלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים 4 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את החצילים ו 3/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד החצילים רכים, 10 עד 15 דקות. מערבבים את השום, פטרוזיליה, ו 1/4 כפית של הפלפל ומבשלים 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
3
תחמם את המטגן. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד שזה עתה נעשה, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
סירסיר
4
ניקוז.
5
לזרוק את הפסטה עם החצילים, הנותרים 3 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
פלפלפלפל
פסטהפסטה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
6
תוסיף את הגבינה ותזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה רדודה או צלחת גראטן. לצלות עד הגבינה נמסה ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מחלוקות חצילים: * טבחים באיטליה, כמו בכל מקום, לא מסכימים אם או לא חצילים צריך להיות קלופים. זה נראה עניין של העדפה אישית, אבל יש לזכור כי חציל כי הוא מגודל או מאוחסן במשך זמן רב יהיה עור קשה כי לא לרכך במהלך הבישול. זה לעתים קרובות רעיון טוב לקלף אותו.* בין אם מלח או לא לנקז חצילים לפני הבישול נשאר עניין של מחלוקת, מדי. יש אומרים שאתה צריך פרוסות מלח בכבדות ולנקז אותם על מגבות נייר במשך שעה כדי להיפטר החצילים של כל מרירות; אחרים מרגישים שזה צעד מיותר. מה הוא ללא ספק נכון הוא כי חצילים כי כבר מלוחים סחוט יספוג פחות שמן במהלך טיגון מאשר חצילים כי לא.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
המלצת יין: למרות שדולקטו מתרגם מתוק קטן, זה מתייחס לענב; היין יבש להפליא. זה יהיה שותף אידיאלי עבור מאכל טעים זה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ענביםענבים