קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

חביתה מערבית

חביתה מערבית
חביתה מערבית היא ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך חמאה, בשר חזיר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חביתה מערבית פשוטה, חביתה מערבית צמחונית עם פלפלים ספירליים, ו [] חביתת סלמון מעושן עם רוטב סויה מתוק & Sriracha & איך יש חביתה לארוחת ערב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להכות יחד 3 של הביצים העונה קלות עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים 3 כפות חמאה במחבת קטנה שאינה מקל, עם מכסה הדוק, מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, מכוסים, בלי לערבב, עד מכרז, על 3 דקות. לחשוף ולהעלות את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
מוסיפים את החזיר ואת הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מעבירים את התערובת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
ממיסים חתיכה בגודל אגוז של החמאה הנותרת במחבת על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, להוסיף 1/4 של תערובת הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים את הביצים המוכות ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי עמיד בחום, עד מבושל רק, כ -30 שניות. כבה את החום, באמצעות מרית גומי, להחליק על החלק העליון של חביתה, כך שהוא מכסה באופן שווה את החלק הפנימי של המחבת. אם באמצעות הגבינה, מפזרים על 2 כפות מעל חביתה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
תן מנוחה במשך 30 שניות עד חביתה יש להגדיר.
9
באמצעות מרית גומי, מקפלים את החביתה לשניים, ומעבירים לצלחת מחוממת. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם. חזור עם שאר החומרים כדי להפוך 4 חביתות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות