חביתה מערבית
חביתה מערבית היא ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך חמאה, בשר חזיר, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חביתה מערבית פשוטה, חביתה מערבית צמחונית עם פלפלים ספירליים, ו [] חביתת סלמון מעושן עם רוטב סויה מתוק & Sriracha & איך יש חביתה לארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להכות יחד 3 של הביצים העונה קלות עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מחממים 3 כפות חמאה במחבת קטנה שאינה מקל, עם מכסה הדוק, מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים, מכוסים, בלי לערבב, עד מכרז, על 3 דקות. לחשוף ולהעלות את החום בינוני גבוה.
מוסיפים את החזיר ואת הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חם, על 1 דקה.
מעבירים את התערובת לקערה.
ממיסים חתיכה בגודל אגוז של החמאה הנותרת במחבת על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, להוסיף 1/4 של תערובת הפלפל.
יוצקים את הביצים המוכות ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי עמיד בחום, עד מבושל רק, כ -30 שניות. כבה את החום, באמצעות מרית גומי, להחליק על החלק העליון של חביתה, כך שהוא מכסה באופן שווה את החלק הפנימי של המחבת. אם באמצעות הגבינה, מפזרים על 2 כפות מעל חביתה.
תן מנוחה במשך 30 שניות עד חביתה יש להגדיר.
באמצעות מרית גומי, מקפלים את החביתה לשניים, ומעבירים לצלחת מחוממת. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם. חזור עם שאר החומרים כדי להפוך 4 חביתות בסך הכל.