חביתת ירקות יפנית
חביתת ירקות יפנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם כרוב, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חביתה מגולגלת יפנית (Dashi-Maki Tamago), Dashi-maki Tamago (חביתה יפנית בסגנון ביתי), ו סיר חם ביף וירקות יפני.
הוראות
בקערה בטוחה למיקרוגל 2 עד 3 כוסות, מערבבים אורז ומים 1/2 כוס. מכסים בניילון נצמד ומבשלים בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד שהמים נספגים, 4 עד 5 דקות.
בינתיים, לנצח ביצה, חלבונים ביצה, ו 1 כף מים.
מוסיפים 1/8 כפית מלח לביצים; תערובת.
במחבת nonstick 6-8 אינץ', מערבבים כרוב ובצל על חום גבוה עד הבצל מתחיל חום, כ 3 דקות.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות מבושלים. כמו ביצים להגדיר, להשתמש מרית רחבה להרים חלק מבושל ולתת זרימת נוזל מתחת.
כאשר זהוב על החלק התחתון עדיין לח על גבי, בערך 2 דקות, לשחרר ביצים מחבת עם מרית, ואז להחליק מרית תחת חביתה בצד אחד ולהפוך על 1/3 ממנו על המרכז. הטיית מחבת כדי להחליק קצה נפרש של חביתה על צלחת, ולאחר מכן מחבת קצה לגלגל שארית חביתה על קצה זה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הערות: אתה יכול להשתמש 1/2 כוס תחליף ביצה שנרכשו עבור הביצה דלג שלב נורי הוא אצות מיובשות; furikake הוא תערובת תיבול של פתיתי דגים יבשים, זרעי שומשום, נורי. שניהם נמכרים בחנויות מזון יפניות וסופרמרקטים מצוידים היטב.