חומוס בוטנאט וחריסה
אם יש לך חומוס, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חומוס הריסה, חציל צלוי וטרטינות חומוס עם תרד הריסאן וגארליקי, ו מרק דלורית של הריסה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את הדלעת ואת שיני שום בדיל קלייה, מתבלים היטב ומוסיפים 100 מ " ל מים. מכסים את הפח בנייר כסף ואופים במשך 45 דקות, עד הסקווש הוא באמת רך. השאר לקרר.
עצה סקווש למעבד מזון עם כל מיצים מהפח.
מוסיף את שיני השום, סחוט מתוך עורם.
מוסיפים את שאר החומרים, מתבלים במלח ומתמזגים למשחה.
לגרד את החומוס לתוך קערה.
טפטוף עם האריסה נוספת לפני ההגשה.