חומוס פלפל אדום עם משולשי פיתה קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו חומוס פלפל אדום עם משולשי פיתה קלויים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרחית הזאת. לכו לחנות ואספו חומוס, מלח ופלפל גרוס, מלח שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 74%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חומוס פלפל אדום עם שבבי פיתה, כריכי פיתות חומוס פלפל אדום, ו קערות פיתות עם חומוס פלפל אדום קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מניחים משולשי פיתה על תבנית גדולה ומרססים את המשטח בתרסיס בישול. מתבלים את החלקים במלח שום.
אופים 6 עד 8 דקות, עד להזהבה ופריכה.
בינתיים שוטפים ומסננים 1 פחית מהחומוס.
מניחים חומוס סחוט בבלנדר ומוסיפים פלפלים אדומים, טחינה, מיץ לימון, שום וכמון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מעבירים לקערת הגשה ומעליהם פטרוזיליה.
מגישים חומוס עם משולשי פיתה קלויים המסודרים לצד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
חומוס בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.