חזה בקר בתנור
חזה בקר בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 167 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך תפוחי אדמה, בשר בקר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: עוף מנגל אפוי בתנור, חזה בקר בתנור, ו חזה בקר צלוי בתנור.
הוראות
מניחים בשר, צד שומן למעלה במחבת צלייה; העליון עם בצל ורוטב ברביקיו. כיסוי.
אופים 2 שעות. לפזר תפוחי אדמה וגזר סביב בשר.
אופים, מכוסה, 1 שעה או עד הבשר נעשה (160F).
השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר תפוחי אדמה וגזר לקערה הגשה; לכסות כדי לשמור על חם.
להעביר בשר ללוח גילוף, הזמנת רוטב ובצל במחבת. מכסים בשר כדי להתחמם. שומן דל שומן מהרוטב השמור; להשליך.
יוצקים רוטב ובצל לסיר; מביאים לרתיחה בחום גבוה. מבשלים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד מעט מעובה, ערבוב מדי פעם.
לגלף בשר על פני התבואה לפרוסות דקות.