קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

חזה בקר ממש טוב

חזה בקר ממש טוב
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל כשרים, גבעולי סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, תערובת תבלינים Tumbleweed אתה מחפש לשפשף תבלין טוב עבור סטייקים, חזה בקר, ועוד? זהו תערובת תיבול בשבילך, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את חזה הבקר עם תיבול ולתת לעמוד במשך 15 דקות. ממיסים את החמאה בתחתית תנור הולנדי. מסדרים את הבצלים, חותכים את הצד, בסיר. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 7 דקות, עד משחימים היטב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
יוצקים את היין ואת מלאי על הבצל, מכסה אותם על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף מניה נוספת, אם יש צורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את הקורנית והפלפל. תביא את הנוזל לרתיחה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מניחים את חזה הבקר, צד שומן למעלה, על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מפזרים את הסלרי, העגבניות והשום על חזה הבקר. מכסים ומבשלים בתנור, הופכים פעם אחת, עד רך מאוד, על 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מעבירים את חזה הבקר לצלחת הגשה ומרתיחים את הנוזל הקלוי מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, כ -15 דקות. מחית את הנוזל והירקות במעבד מזון ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מגישים את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)