חזה בקר ממש טוב
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל כשרים, גבעולי סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בירה בריסקט צלוי עם דינג דאנג רוטב טוב, תערובת תבלינים Tumbleweed אתה מחפש לשפשף תבלין טוב עבור סטייקים, חזה בקר, ועוד? זהו תערובת תיבול בשבילך, ו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את חזה הבקר עם תיבול ולתת לעמוד במשך 15 דקות. ממיסים את החמאה בתחתית תנור הולנדי. מסדרים את הבצלים, חותכים את הצד, בסיר. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 7 דקות, עד משחימים היטב על הקרקעית.
יוצקים את היין ואת מלאי על הבצל, מכסה אותם על ידי 1 אינץ'.
הוסף מניה נוספת, אם יש צורך.
מוסיפים את הקורנית והפלפל. תביא את הנוזל לרתיחה על הכיריים.
מניחים את חזה הבקר, צד שומן למעלה, על גבי הבצל.
מפזרים את הסלרי, העגבניות והשום על חזה הבקר. מכסים ומבשלים בתנור, הופכים פעם אחת, עד רך מאוד, על 3 1/2 שעות.
מעבירים את חזה הבקר לצלחת הגשה ומרתיחים את הנוזל הקלוי מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, כ -15 דקות. מחית את הנוזל והירקות במעבד מזון ולאחר מכן מסננים דרך מסננת בסדר רשת.