צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז עם צ'אטני אננס-דובדבן יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, ג'ינג'ר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן, חזה ברווז עם צ'אטני דובדבן, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן-פלפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין chutney, לשלב הראשון 9 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 10 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
כדי להכין ברווז, לחמם מחבת גדולה, כבדה מצופה ספריי בישול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מפזרים ברווז עם מלח ואבקת חמישה תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
מלח
4
להוסיף ברווז למחבת; לבשל 4 דקות. הפוך ברווז מעל. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים ברווז על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
6
בואו לעמוד 5 דקות.
7
חותכים ברווז לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
8
הוסף chutney וכוסברה למחבת; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.