חזה הבקר הטוב ביותר שלי
המתכון הטוב ביותר בשר בקר שלי חזה בקר יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בסביבה 14 שעות ו-5 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 555 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. . אם יש לכם בשר בקר, מיץ לימון, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר ברביקיו, בשר בקר ברביקיו, ו בשר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזה בקר במיכל נירוסטה או זכוכית. בקערה קטנה, מערבבים יחד רוטב סויה מרק, מיץ לימון ועשן נוזלי; לשפוך על חזה בקר.
מניחים במקרר ומשרים לילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר בריסקט מן המרינדה ומניח בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 6 שעות או עד למכרז.
עבור הרוטב, בקערה קטנה לשלב את גבינת שמנת רכה חזרת.