חזה עוף פסטו תרד
חזה עוף פסטו תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם פסטו בזיליקום, חצאי חזה עוף, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו חזה עוף בגריל עם תרד פסטו, חזה עוף עם פסטה ופסטו, ו חזה עוף מצופה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את התרד ואת פסטו יחד בקערה; להפיץ חצי התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית.
מניחים את חזה העוף על תערובת תרד; העליון עם שאר התערובת. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -30 דקות. לחשוף ומפזרים גבינת פרמזן. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה החלה להמיס ולשחות, כ -15 דקות.