מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, גזר קצוץ קטן, סלרי קצוץ קטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו אוסובוקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לטפטף את השוקיים עם השמן ומפזרים את תערובת המלח והפלפל, להבטיח את התיבול הוא אפילו. לאחר מכן, מניחים את שאנקס, mirepoix (גזר, סלרי, בצל), 2 כוסות בשר עגל ויין אדום במחבת צלייה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עגל
תיבול
(בערך, כדי ליצור Roux)
יין אדום
גזר
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
רדיד אלומיניום
3
לאחר בישול, להסיר מהתנור ולהסיר את השוקיים מן המניה הבוערת. לאחר מכן, יוצקים את המניה מבוימת דרך מסננת לתוך סיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
תנור
4
לאחר מכן, לחמם את המניה רווי הנותרים 2 כוסות בשר עגל על חום בינוני ומבשל איטי. מתבלים במלח ופלפל.