חזיר הברביקיו של טאב
חזיר הברביקיו של טאב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם חתיכות עץ היקורי, צלי כתף חזיר, לשפשף ברביקיווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 93%. נסו צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, חזיר ברביקיו, ו ברביקיו חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן על בשר חזיר צלוי עד 1/8 אינץ ' עבה.
מפזרים חזיר באופן שווה עם לשפשף ברביקיו; לשפשף ביסודיות לתוך בשר. לעטוף חזיר בחוזקה עם ניילון נצמד, וצינה 8 שעות.
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
משרים חתיכות היקורי במים 1 שעה.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, מביא טמפרטורה פנימית ל 225 ל 250; לשמור על טמפרטורה במשך 15 עד 20 דקות.
מסננים חתיכות עץ, ומניחים על גחלים.
מניחים חזיר על גרגר בישול נמוך, צד שומן למעלה.
חזיר Spritz עם מיץ תפוחים בכל פעם פחם או נתחי עץ מתווספים למעשן.
עשן צלי חזיר, שמירה על הטמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 6 שעות או עד מדחום בשר מוכנס אופקית לתוך החלק העבה ביותר של רשם חזיר 17
הסר חזיר ממעשן, ומניח על גיליון של רדיד אלומיניום כבד חובה; שפריץ עם מיץ תפוחים. לעטוף בחוזקה, ולחזור מעשן, ועשן 2 שעות או עד מדחום מוכנס אופקית לחלק העבה ביותר של אוגרי חזיר 19
הסר חזיר ממעשן, ולתת לעמוד 15 דקות.