חזיר ואטריות מוקפץ
חזיר ואטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, בצל ירוק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו חזיר & אטריות מוקפץ, חזיר וקימצ'י אטריות מערבבים ומטגנים, ו חזיר מוקפץ עם קיני אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות כמו התווית מפנה, ואז לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. בינתיים, לזרוק את החזיר עם 1/4 כפית מלח, פלפל לפי הטעם ו 2 כפות קורנפלור בקערה.
לטאטא את מרק העוף ואת הנותרים 1 כף תירס בקערה אחרת.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן צמחי, ואז מוסיפים את החזיר ומערבבים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות; מעבירים לקערה.
להוסיף את הנותרים 3 כפיות שמן צמחי למחבת, ולאחר מכן להוסיף את הלבנים בצל ירוק, ג ' ינג ' ר ושום; להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. מערבבים את הירקות 3 כפות מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם פריך במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים את תערובת המרק למחבת ומביאים לרתיחה; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
להחזיר את החזיר למחבת יחד עם אטריות, גרידת סיד 1/4 כפית מלח ומערבבים לחמם דרך. מוסיפים את הגדלים הירוקים. מחלקים בין קערות ומגישים עם פלחי סיד.