חזיר עם תפוח ומרווה
אם יש לך בערך 1 שעה ו 25 דקות כדי לבלות במטבח, חזיר עם תפוח & מרווה מקומטת עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 836 קלוריות. לכי לחנות וקחי כרוב סבוי, כוס יין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריזוטו סקווש עם מבשלים בלחץ עם מרווה מרווה וחמאה חומה, בשר חזיר מתובל צלוי עם רוטב חזיר תפוחים, ו צלעות חזיר תפוחים ומרווה.
הוראות
מחממים את התנור למאוורר 160c / conventional180C / גז
חותכים את הגזר הלבן בחצי הדרך הרחבה ואת הקצוות השמנים לארבעה, כך שכל החלקים הם בערך באותו גודל. שים 2 כף שמן בתוך פח קלייה קטן, לזרוק את גזר לבן צלוי במשך 20 דקות.
בינתיים, לחתוך את פילה חזיר לשניים כדי להפוך את שתי חתיכות קצרות יותר, ואז לחתוך דרך כל חתיכה אבל לא כל הדרך עד כדי כך שאתה יכול לפתוח אותו כמו ספר.
חותכים את הגבינה לשניים, לשים פרוסה על חצי אחד של כל חתיכת חזיר ומפזרים עם מרווה קצוצה העונה. מקפלים את החזיר על סגירת הספר כדי כריך הגבינה, ולקשור יחד עם חוט כדי להפוך את שתי חבילות. מתבלים את החזיר משני הצדדים.
מחממים את כף השמן הנותרת עם ידית אחת של החמאה במחבת עד לתסיסה, ואז מחממים את החזיר במשך 2-3 דקות בכל צד.כאשר לגזר הלבן יש זמן בישול של 20 דקות, הניחו את החזיר מעליהם וחזרו לתנור למשך 15 דקות.זה ייתן לך חזיר ורוד מעט אם אתה מעדיף את זה כדי להיות כל הכבוד, לבשל אותו במשך 20-25 דקות.
בעוד בשר החזיר הוא צלייה, לחמם עוד ידית של חמאה במחבת ומטגנים את עלי מרווה במשך כ 30 שניות עד פריך, ואז לשים אותם על צלחת.עכשיו להוסיף את התפוחים למחבת ומבשלים על חום גבוה למדי עד קרמל. הרם אותם החוצה, ואז להוסיף את הכרוב למחבת ומערבבים ומטגנים עד במכרז.
כפית את הכרוב על שתי צלחות. לגזור את החוט מן החזיר ולהשליך.
שים את החזיר על גבי הכרוב, ולאחר מכן לארגן את גזר לבן ותפוחים משני הצדדים.
שים את הפח קלייה על חום גבוה על הכיריים וקצה ביין או סיידר. בועה במשך 3-4 דקות כדי להפחית ולאחר מכן לשפוך על הבשר. פזר את עלי מרווה מקומטת על גבי ומגיש.