צריך ארוחת בוקר צמחונית? חטיפי גרנולה תוצרת בית יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 306 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמוציות, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה תוצרת בית, חטיפי גרנולה תוצרת בית, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 על 12 אינץ צלחת אפייה ו בשורה אותו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
3
לזרוק את שיבולת השועל, שקדים, קוקוס יחד על מחבת ואופים במשך 10 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
קוקוס
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה ומערבבים את נבט החיטה.
מרכיבים שתצטרך
נבט חיטה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים את החמאה, דבש, סוכר חום, וניל ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים לרגע, ואז לשפוך על תערובת שיבולת שועל קלוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
שיבולת שועל
וניל
חמאה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את התאריכים, משמשים, חמוציות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
משמש
תאריכים
8
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה. להרטיב את האצבעות ולחץ קלות על התערובת באופן שווה לתוך המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד חום זהוב בהיר. מגניב לפחות 2 עד 3 שעות לפני חיתוך לריבועים.