גשו לסופר וקנו סוכר חום, משמשים, מולסה זהובה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, אגוזים ופירות ברים אנרגיה {ברים סוג תוצרת בית}, ו חטיפי אנרגיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים שיבולת שועל ושקדים פרוסים על תבנית אפייה. טוסט בתנור במשך 10 דקות. תניח בצד. הפעל את התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסים
טוסט
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
מניחים צימוקים, משמשים, שיבולת שועל ושקדים במעבד מזון. דופק על 10 פעמים עד קצוץ גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
משמש
שקדים
צימוקים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
בקערה של מערבל כבד מצויד עם משוט, להכות את החמאה, סוכר חום, דבשה וביצה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מולסה
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
בקערה נפרדת, לשלב את שני הקמחים, חלב יבש, נבט חיטה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
נבט חיטה
אבקת חלב
וניל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
הוסף לתערובת המוקצפת.
7
מוסיפים את החלב ומערבבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
8
מוסיפים תערובת פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
9
חמאה 13 על 9 על ידי 2 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
יוצקים את הבלילה ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
11
אופים במשך כ -30 דקות, עד הסט. מגניב במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
12
חותכים לתוך 18 (1 על ידי 4 אינץ') ברים.
13
כדי לאחסן, גלישת ברים בנפרד בניילון נצמד. ישמור על כ 1 שבוע. עבור אחסון ארוך יותר, להקפיא עד 3 חודשים.