חציל פרמזן אני
אם יש לכם ביצה, גבינת מוצרלה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די גרוע. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של פרוסות החצילים במלח.
מניחים פרוסות במסננת, ומניחים צלחת מתחת למסננת כדי ללכוד נוזל שיזיע מתוך החצילים. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים את הריקוטה, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
יש לשטוף את החצילים במים קרים עד שכל המלח מוסר. במחבת גדולה, חום 4 כפות שמן זית על אש בינונית.
מניחים שכבה אחת של חצילים במחבת, חום בכל צד. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו, באמצעות שמן נוסף במידת הצורך.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', להפיץ באופן שווה 1 1/2 כוסות של רוטב ספגטי. מסדרים שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי הרוטב. למעלה החצילים עם 1/2 של תערובת הגבינה. חזור על תהליך שכבות עד כל תערובת חצילים וגבינה משמש.
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי שכבות, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.
אופים 30 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע.