קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

חציל פרמזן אני

חציל פרמזן אני
אם יש לכם ביצה, גבינת מוצרלה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די גרוע. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את שני הצדדים של פרוסות החצילים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
מניחים פרוסות במסננת, ומניחים צלחת מתחת למסננת כדי ללכוד נוזל שיזיע מתוך החצילים. אפשר לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה בינונית, מערבבים את הריקוטה, גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים בביצה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(קיבלר)(קיבלר)
5
יש לשטוף את החצילים במים קרים עד שכל המלח מוסר. במחבת גדולה, חום 4 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים שכבה אחת של חצילים במחבת, חום בכל צד. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו, באמצעות שמן נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', להפיץ באופן שווה 1 1/2 כוסות של רוטב ספגטי. מסדרים שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי הרוטב. למעלה החצילים עם 1/2 של תערובת הגבינה. חזור על תהליך שכבות עד כל תערובת חצילים וגבינה משמש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
יוצקים את הרוטב שנותר על גבי שכבות, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
אופים 30 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן