לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים יהודיים,אז נסו את חשיש החזה הדרומי-מערבי. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 1321 קלוריות, 121 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן למנה. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ תפוחים, סוכר חום, גבינת מונטריי ג'ק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו דרום מערב משך דד, חזה בקר דרום-מערבי, ו חשיש חזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ללא הפרעה, עד שהם מתחילים לצבוע, כ -5 דקות. מערבבים וממשיכים לבשל עד להזהבה, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
מוסיפים את הבצל האדום והג ' לפנו; מתבלים במלח ומבשלים תוך ערבוב 3 דקות. מערבבים פנימה את החזה ומבשלים עד שהוא מחומם.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום
פלפל חלפיניו
מלח
4
מוסיפים 3/4 כוס רוטב חזה ומבשלים תוך ערבוב עד לספיגה כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
5
מערבבים פנימה את המנגולד השוויצרי עד שהוא פשוט נבול, כ -2 דקות. מתבלים במלח, ואז מסדרים מעל את הגבינה הפרוסה. מבשלים עד שהגבינה מתחילה להמיס, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
גבינה
מלח
6
בינתיים מחממים את יתרת 1 כף השמן הצמחי במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הביצים ומתבלים במלח. מבשלים עד שהלבנים מתייצבים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
מלח
8
מחלקים את החשיש בין הצלחות; מעל כל אחת ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
ביצה
9
מחממים את יתרת 1/4 כוס רוטב החזה במחבת הריקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
טפטוף על החשיש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
11
מגישים עם האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
12
שלב בקערה קטנה את הסוכר החום, אבקת הצ ' ילי, הכמון, מלח הסלרי, השום והמלח והפלפל לפי הטעם. משפשפים את כל החזה, ואז מעבירים לסיר איטי של 5 עד 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אבקת צ ' ילי
סוכר חום
מלח סלרי
שום
כמון
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
קערה
13
שלב 3/4 כוס קטשופ, החומץ ורוטב ווסטרשייר בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
קטשופ
חומץ
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
יוצקים מעל החזה יחד עם 3/4 כוס מים. מכסים ומבשלים על נמוך, 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים
15
מוציאים את החזה לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות. בינתיים, מורידים את עודפי השומן מהרוטב; מערבבים פנימה את הקטשופ הנותר של 1/2 כוס. שמרו שליש מהחזה (כ -12 אונקיות) ו -1 כוס רוטב החזה לחשיש החזה הדרומי-מערבי. פורסים את החזה הנותר ומחלקים בין הצלחות. מעליו מעט מהרוטב ומגישים עם סלט תפוחי אדמה ולחם תירס.