טאקו דגים
טאקו דגים מתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 20 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. אם יש לכם מלח, סלסה, טורטיות תירס דוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 540 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1 להכין את הסלסה. או להשתמש בחנות קנה או לעשות משלך. (ראה מעל הקישור סלסה מנגו, וזה טוב במיוחד עם דגים.) 2 להכין את הכרוב ואבוקדו. פרוסת כרוב דק. שים בקערת הגשה קטנה.
מפזרים חומץ סיידר (על כף) ומלח (על כפית).
מערבבים בחומץ ומלח. לקלף אבוקדו ולהסיר זרע. קוצצים ושומרים לאחר כך.3
חממו את הטורטיות. אלא אם כן יש לך עשה טורטיות טריות מאפס, תצטרך לרכך אותם איכשהו. דרך אחת לרכך בקלות לחמם טורטייה פשוט לחמם אותו במיקרוגל במשך 20-25 שניות על חום גבוה, על גבי מפית או מגבת נייר לספוג את הלחות כי הוא שוחרר. לעתים קרובות אנו מחממים שני טורטיות בבת אחת במיקרוגל, מחממים אותם במשך 40 שניות בסך הכל.דרך נוספת היא לחמם מחבת ברזל יצוק גדול מתובל היטב (שחור) לחום בינוני.
מוסיפים כפית שמן למחבת או מורחים חצי כפית חמאה בצד אחד של טורטייה אחת.
מניחים טורטייה במחבת (בצד חמאה למטה אם אתה משתמש חמאה). כשהטורטילה רוחשת, הפוך את הטורטייה עם מרית כך שהצד השני מקבל חלק מהשמן או החמאה מהמחבת. המשך להעיף כל 10-30 שניות עד הטורטיות מתחיל לפתח כיסי אוויר, בערך דקה. אם המחבת מתחילה לעשן, להוריד את הטמפרטורה. אתה יכול לדלג על חמאה או שמן אם אתה רוצה רק לחמם את טורטיות על המחבת בלעדיהם. מצאנו כי הטעם של טורטיות ארוזות היתרונות של חימום אותם עם קצת שמן.
הסר את הטורטייה מהמחבת ומניח אותו מקופל על צלחת. אם המחבת גדולה מספיק אתה יכול להכין שניים או יותר טורטיות בבת אחת. המשך עד כל טורטיות (אומדן 3 לאדם) מבושלים. תניח בצד.4 לבשל את הדג. משרים את פילה הדגים במים קרים לפחות דקה אחת. להתייבש עם מגבת נייר.
מחממים מחבת גדולה נטולת מקל לחום גבוה בינוני.
מוסיפים כמה כפיות שמן זית למחבת.
מניחים דגים על מחבת. זמן הבישול תלוי בעובי הפילה. פילה דק עשוי לקחת רק דקה אחת בכל צד לבשל. פילה עבה עשוי לקחת כמה דקות. דגים צריכים להיות עדיין שקוף בקושי כאשר מבושל. לשבור חתיכה ולבדוק אם אתה לא בטוח. אל תבשלו את הדג יתר על המידה.
הסר מהמחבת כאשר נעשה לצלחת נפרדת.
מפזרים מלח ופלפל.5 אסיפה. אני חושב שטאקו הכי טוב כשאתה מרכיב אותם בעצמך.
מניחים את הצלחת של טורטיות, צלחת של דגים, סלסה, כרוב, ואת האבוקדו על השולחן ולתת לכולם להרכיב משלהם.