המתכון טאקו חזיר במרינדה הדר עם בצל כבוש יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 12 שעות ו-22 דקות. והוא יספק כ 9 מנות. במנה עיקרית זו יש 345 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אורגנו, פלפל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הכיריים האיטיים של גלוריה גרסו טאקו חזיר עם בצל כבוש, טאקו חזיר מבושל איטי עם עגבניות קלויות באש ובצל כבוש, ו טאקו דגים עם בצל כבוש וצ'ילי.
הוראות
1
כדי להכין חזיר משך, לשלב הראשון 9 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משך
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
תוסיף חזיר לשקית. שקית חותם, פונה למעיל. להשרות במקרר לילה, מפנה מדי פעם.
טיפ: חזיר זה הוא הטוב ביותר כאשר עשה קדימה ומקורר במשך כמה ימים כדי למזג את הטעמים. אז אתה יכול לגרד את כל שומן עודף לפני reheating אותו על הכיריים על אש נמוכה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.