קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט מרנג מרשמלו ליים מפתח

טארט מרנג מרשמלו ליים מפתח
אם יש לכם חלבונים, סוכר חום, קרם אבנית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה לא כל כך גדול. טארט סיד מפתח, טארט סיד מפתח, ו טארט סיד מפתח דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את פירורי הקרקר, משחת השקדים, החמאה והסוכר; לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות שמונה 4 אינץ ' לא משומנים. מחבתות טארט מחורצות עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
ממרח שקדיםממרח שקדים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים על ניירות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים בחום של 350 כ 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מתלי תיל.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
בקערה גדולה, להקציף חלב ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים לתוך קרום. בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים קרם מרשמלו, כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
7
מורחים מרנג על מילוי. חוזרים לסדינים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים בחום של 325 כ-15-20 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מצננים לחלוטין על מתלי תיל. מכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג