טארט מרנג מרשמלו ליים מפתח
אם יש לכם חלבונים, סוכר חום, קרם אבנית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה לא כל כך גדול. טארט סיד מפתח, טארט סיד מפתח, ו טארט סיד מפתח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את פירורי הקרקר, משחת השקדים, החמאה והסוכר; לחץ על החלק התחתון ומעלה את דפנות שמונה 4 אינץ ' לא משומנים. מחבתות טארט מחורצות עם תחתית נשלפת.
אופים בחום של 350 כ 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על מתלי תיל.
בקערה גדולה, להקציף חלב ומיץ לימון.
יוצקים לתוך קרום. בקערה גדולה עם מכות נקיות מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים קרם מרשמלו, כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מורחים מרנג על מילוי. חוזרים לסדינים.
אופים בחום של 325 כ-15-20 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מצננים לחלוטין על מתלי תיל. מכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג 'יי ג' יי פרום גראצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
ג 'יי. ג' יי. פרום גרייצ ' ר הימלרייך קבינט ריזלינג