תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מזרחי. נסו להכין את הטאבולה של מוריס בבית. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 177 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם מלח, עגבניות, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. ציון זה הוא מוצק. נסו סלט מוריס, טבולה, ו טבולה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים את הבורגול בקערה גדולה ומכסים במים ב -3 אינץ'; להשרות במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים וסוחטים להסרת עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מערבבים מלפפונים, עגבניות, פטרוזיליה, בצל ירוק, בצל צהוב, שום, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור גרוס יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
בצל צהוב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון
1-1/2 אונקיות. ג'ין
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים בורגול לתערובת מלפפונים; לזרוק. מקררים טבולה לפחות 5 שעות לפני ההגשה.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.