תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טג'ין טלה מרוקאי. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון טרי, כתף כבש גזוז שומן, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו כבש מרוקאי קציצה טג'ין (מתכונים דומים).
מוסיפים בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד בצל מתחיל לקבל צולע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים פפריקה, כמון, כורכום, קינמון, זנגביל, קאיין והל; מערבבים עד ריחני מאוד, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודה
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו
4
מוסיפים מרק, עגבניות (כולל מיצים), ורסק עגבניות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כבש רך כאשר פירסינג, על 1 שעה. תרפרף ותשליך כל שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
על צלחות ארוחת ערב או מגש גדול, תל קוסקוס ויוצרים באר במרכז. עם כפית מחוררת, להעביר כבש וירקות היטב. למדוד מיצי מחבת; אם פחות מ 3 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך את הסכום הזה, לחזור למחבת, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
בראונינג ללא בלגן
10
מניחים בשר במחבת 5 עד 6 ליטר עם תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מוסיפים 1/2 כוס מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשל במהירות מעל חום בינוני עד הבשר אפור מבחוץ יש שניתנו מיצים ושומן, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
מחבת לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד שרוב הנוזל התאדה, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מיצי בשר יש קרמל כהה בשר יש השחמה בשומן שניתנו, כ 5 דקות יותר. אם טפטוף ואת הסרט החום על מחבת מתחילים לחרוך, להפחית את החום בינוני.