טוסט אבוקדו & פרושוטו כריך פתוח פנים
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, שמן לא ידוע, לחם כפרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: כריך BLT אבוקדו פתוח פנים, כריך ביצה ואבוקדו פתוח פנים, ו כריך אבוקדו פתוח פנים.
הוראות
הכן את הגריל לחום עקיף בינוני גבוה.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם שמן זית, וגריל, בצד אחד על 30 שניות; להעיף ולחזור.
הסר מן הגריל ולהגדיר כל פרוסה על צלחת הגשה.גריל פרוסות פרושוטו כולו עד פריך וצבע טוב, על 2 דקות לכל צד.
הנח פרוסה אחת על גבי כל פרוסת לחם.
מברישים את חצאי האבוקדו (מגולפים וקילופים) עם מיץ ליים טרי ושמן זית. גריל, צד חתוך למטה, במשך 1 עד 2 דקות, יצירת סימני גריל. הפעל כדי ליצור סימני crosshatch, וגריל במשך 1 עד 2 דקות יותר. לחם למעלה ופרושוטו עם אבוקדו בגריל.