טופו פיסטוק מצופה בטופו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק מצופה טופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 272 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פיסטוק אגוזים, לחם, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טופו פיסטוק מצופה בטופו, בקלה מצופה פיסטוק, ו בקלה מצופה פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הטופו לפרוסות 8 1/2 אינץ ' ולייבש אותם בקלילות עם מגבות נייר.
מברשת שני הצדדים של טופו עם רוטב סויה 2 כפות ולהניח בצד כדי להשרות לפחות 10 דקות. בעוד טופו הוא marinating, מניחים את הלחם לתוך מעבד מזון דופק לתוך פירורים עדינים. למדוד 1 כוס פירורים לתוך קערה רחבה, רדודה. (שמור את כל הפירורים הנותרים לשימוש אחר.) דופק את הפיסטוקים במעבד עד שהם מצטמצמים לפירורים עדינים.
מוסיפים אותם לפירורי הלחם יחד עם צורם נדיב של פלפל שחור, ומערבבים היטב. בקערה רדודה נוספת, לשלב את החרדל, סירופ, רוטב סויה, ומיונז. טובלים פרוסת טופו בתערובת החרדל, מצופים קלות את כל הצדדים; ואז מניחים אותה בפירורי הלחם, מפזרים פירורים על החלק העליון והצדדים, ולוחצים אותם קלות לתוך הטופו.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה. חזור עם כל פרוסות הטופו.
הכניסו את הטופו לתנור ואפו במשך 20 דקות, או עד שפירורי הלחם יהיו בצבע חום זהוב.
מגישים עם הרוטב על פי בחירתך, כגון רוטב חמוץ מתוק קל להלן.