טורט גלידת מנטה פאדג'
והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, גלידת שוקולד צ'יפס עם נענע, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו טורט גלידת מנטה, עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, ו עוגיות מנטה & קרם פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קו 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם נייר; תחתית גריז רק של מחבתות מרופדות בנייר כסף. בקערה גדולה, להכות תערובת בראוני, מים, שמן וביצים 50 משיכות עם כפית עד חלקיקים יבשים הם רטובים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבתות.
אופים 15 עד 20 דקות. אל תיקח יותר מדי. מגניב 15 דקות. השתמש בנייר כסף כדי להרים שכבות בראוניז מחבתות; מקום על מדפי קירור. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מניחים שכבות במקפיא 1 עד 2 שעות לטיפול קל יותר.
בינתיים, קו 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בנייר כסף. סקופ ולחץ על גלידה באופן שווה לתוך מחבתות, פילוס צמרות. להקפיא עד המשרד.
בסיר 1 ליטר, חצי וחצי חום ו -30 של סוכריות שוקולד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד סוכריות נמסות ורוטב הוא חלק.
הסר רדיד מן השכבות בראוני וגלידה.
מניחים שכבת בראוני 1 על צלחת הגשה; העליון עם שכבת גלידה 1. חזור על הפעולה עם שכבות בראוני וגלידה שנותרו, המסתיימות בשכבת בראוניז. רוטב כפית על טורט. להקפיא לפחות 2 שעות.
הסר במקפיא 10 דקות לפני ההגשה.
חותכים 8 סוכריות שנותרו חצי באלכסון; לסדר סוכריות על הקצה החיצוני העליון של torte.