טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות
טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות עשוי להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך מיץ תפוזים להתרכז, חמאה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. מתכונים דומים: שוקולד וניל Grand Marnier טורט, Grand Marnier Meringue Torte, ו בננות קפואות טבולות בשוקולד מריר, אגוזי מלך ואוכמניות.
הוראות
טוחנים היטב עוגיות, צ ' יפס וסוכר במעבד.
מוסיפים חמאה מומסת; מערבבים עד שפירורים רטובים נוצרים. מניחים בצד תערובת פירור 1/2 כוס. לחץ על הנותרים פירור תערובת על התחתון ו 2 אינץ 'למעלה הצדדים של 9 אינץ' בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים.
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים לטאטא במרץ עד רשם מדחום ממתקים 79°, על 8 דקות.
מוסיפים תבלינים. באמצעות מיקסר, להכות עד עבה וקריר, על 5 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, Grand Marnier, מיץ תפוזים להתרכז, קליפת תפוז מגוררת בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה ומקפלים יחד.
יוצקים 2/3 של מילוי לקרום.
מפזרים תערובת שמורה 1/2 כוס פירור. בעדינות כפית נותרת מילוי מעל. כיסוי; להקפיא לילה או עד 3 ימים.
לטאטא פורט ו קורנפלור במחבת גדולה להתמזג.
מוסיפים סוכר, דבש ותבלינים. מביאים תערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 3 כוסות חמוציות; מבשלים עד שחין תערובת אוכמניות מתחילים פופ אבל עדיין להחזיק צורה, על 5 דקות.
מערבבים הנותרים 2 כוסות חמוציות. צמרמורת ציפוי לפחות 6 שעות או לילה.
להעביר טורט לצלחת. ציפוי כפית מעל מילוי. אם תרצה, מקשטים טורט עם תלתלים שוקולד לבן.