קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט תפוחי אדמה-בייקון

טורט תפוחי אדמה-בייקון
מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, קמח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו טורט תפוחי אדמה-בייקון, טורט תפוחי אדמה-בייקון, ו נקניק בייקון וגבינה ארוחת בוקר טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את החמאה, קמח ומלח עדין במעבד מזון עד התערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
הוסף 8 עד 10 כפות מי קרח, 1 כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד הבצק רק מתחיל להתקבץ יחד. מחלקים את הבצק בין 2 שקיות פלסטיק resealable ו pat לתוך דיסקים. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מרדדים דיסק 1 של בצק לתוך סיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח. להתאים את הבצק לצלחת עוגה 9 אינץ ' ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
תנורתנור
5
בואו מגניב, ואז להתפורר.
6
להביא את הקרם ואת ענפי הקורנית לרתיחה חשופה בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר מהחום; תן תלול 5 דקות.
8
הסר את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
9
חותכים את תפוחי האדמה לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך דק לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
10
הסר את צלחת העוגה מהמקרר.
11
מוסיפים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה על הבצק בתבנית מעגלית, חופפים; מתבלים במלח ופלפל כשר ומפזרים כרבע בייקון. המשך שכבות עד המחבת הוא כמעט מלא. למעלה באופן שווה עם gruyere. בעדינות לשפוך את הקרם על הטורט, ומאפשר לו לחלחל בין פרוסות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
GruyereGruyere
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
קרםקרם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק לסיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
13
להניח את הבצק על המילוי; לחץ על הקצוות של 2 קרום יחד crimp אותם סגור. הכה את חלמון הביצה עם התזה של מים ומברשת על הקרום העליון. עם סכין חדה, לחתוך כמה חריצים במרכז הקרום כדי לאפשר בריחה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרוםקרום
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
14
שים את הטורט על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא השחמה ותפוחי האדמה מבושלים דרך, 50 דקות עד 1 שעה. (מכסים את הקצוות בנייר כסף אם הם חומים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
15
תן לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים. למעלה עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
16
צילום: ג ' יימס בייגרי