מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, קמח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו טורט תפוחי אדמה-בייקון, טורט תפוחי אדמה-בייקון, ו נקניק בייקון וגבינה ארוחת בוקר טורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את החמאה, קמח ומלח עדין במעבד מזון עד התערובת נראית כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובח
חמאה
קרום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
הוסף 8 עד 10 כפות מי קרח, 1 כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד הבצק רק מתחיל להתקבץ יחד. מחלקים את הבצק בין 2 שקיות פלסטיק resealable ו pat לתוך דיסקים. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
מרדדים דיסק 1 של בצק לתוך סיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח. להתאים את הבצק לצלחת עוגה 9 אינץ ' ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
4
הפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
תנור
5
בואו מגניב, ואז להתפורר.
6
להביא את הקרם ואת ענפי הקורנית לרתיחה חשופה בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הסר מהחום; תן תלול 5 דקות.
8
הסר את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין
9
חותכים את תפוחי האדמה לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך דק לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
10
הסר את צלחת העוגה מהמקרר.
11
מוסיפים שכבה של פרוסות תפוחי אדמה על הבצק בתבנית מעגלית, חופפים; מתבלים במלח ופלפל כשר ומפזרים כרבע בייקון. המשך שכבות עד המחבת הוא כמעט מלא. למעלה באופן שווה עם gruyere. בעדינות לשפוך את הקרם על הטורט, ומאפשר לו לחלחל בין פרוסות תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Gruyere
תפוח אדמה
בייקון
קרם
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק לסיבוב 10 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
13
להניח את הבצק על המילוי; לחץ על הקצוות של 2 קרום יחד crimp אותם סגור. הכה את חלמון הביצה עם התזה של מים ומברשת על הקרום העליון. עם סכין חדה, לחתוך כמה חריצים במרכז הקרום כדי לאפשר בריחה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרום
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
סכין
14
שים את הטורט על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא השחמה ותפוחי האדמה מבושלים דרך, 50 דקות עד 1 שעה. (מכסים את הקצוות בנייר כסף אם הם חומים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
רדיד אלומיניום
15
תן לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים. למעלה עם עלי קורנית.