טורטייה ספרדית
טורטילן אספניולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 91 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), Tortillan Española, ו Tortillan Española.
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה, בצל, ומלח בקערה. תניח בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשנים. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך שמן, מתפשט באופן שווה. מבשלים עד לפחות חצי תפוחי האדמה הם השחמה, באמצעות כפית מתכת מחוררת להפוך תפוחי אדמה מדי פעם, 20 דקות.
מניחים מסננת על קערה ושופכים פנימה תפוחי אדמה; מניחים ניקוז. שמור 1 כף. שמן.
מקפלים ביצים לתערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה. מוסיפים פטרוזיליה.
חום שמורות 1 כף. שמן ב10-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני.
יוצקים תערובת ביצה למחבת; להפיץ באופן שווה. מבשלים, מרימים קצוות כדי לבדוק צבע. כאשר הביצים חומות בינוניות, להסיר מן החום. הגדר צלחת גדולה במהופך על מחבת. הפוך טורטייה על צלחת, ואז להחליק בחזרה למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד התחתון הוא השחמה, על 4 דקות.
הערה: מידע תזונתי הוא למנה מתאבן.