קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

טורטייה ספרדית

טורטייה ספרדית
טורטילן אספניולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 91 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח ים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), Tortillan Española, ו Tortillan Española.

הוראות

1
מערבבים תפוחי אדמה, בצל, ומלח בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים שמן במחבת גדולה על חום גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשנים. תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך שמן, מתפשט באופן שווה. מבשלים עד לפחות חצי תפוחי האדמה הם השחמה, באמצעות כפית מתכת מחוררת להפוך תפוחי אדמה מדי פעם, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים מסננת על קערה ושופכים פנימה תפוחי אדמה; מניחים ניקוז. שמור 1 כף. שמן.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקפלים ביצים לתערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
חום שמורות 1 כף. שמן ב10-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים תערובת ביצה למחבת; להפיץ באופן שווה. מבשלים, מרימים קצוות כדי לבדוק צבע. כאשר הביצים חומות בינוניות, להסיר מן החום. הגדר צלחת גדולה במהופך על מחבת. הפוך טורטייה על צלחת, ואז להחליק בחזרה למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד התחתון הוא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
העברה לצלחת; לחתוך פלחי.
8
הערה: מידע תזונתי הוא למנה מתאבן.