טורקיה Cajun עם מילוי אורז מלוכלך
טורקיה Cajun עם מילוי אורז מלוכלך דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מילוי אורז מלוכלך, מלח, בלי תיבול cajun הוסיף מלח, וטורקיה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אורז מלוכלך La Cajun, אורז קייג'ון מלוכלך, ו אורז קייג'ון מלוכלך.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף תיבול Cajun ומלח תחת עור משוחרר, ומפזרים בחלל הגוף. לקשור את הקצוות של הרגליים עם חבל. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול או על מתלה להגדיר במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 350 במשך 2 1/2 שעות או עד רשם מדחום 18
(לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר כסף אם הוא מקבל חום מדי.)
הסר טורקיה מהתנור. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 10 דקות לפני גילוף. להיפטר מהעור.
מגישים עם מילוי אורז מלוכלך.
מקשטים עם פטרוזיליה וספרי רוזמרין, אם תרצה בכך.