תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Tetrazzini. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 976 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 1768 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך, מרק עוף, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.
הוראות
1
מחממים תנור ומחממים מים לפסטה: מחממים תנור ל-375 ° F. מתחילים לחמם 2 עד 3 ליטרים של מים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים 1 כפית מלח לכל ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
פטריות Sauté: מבשלים את הפטריות ב 3 כף של החמאה על חום בינוני גבוה, ערבוב, עד שכל הנוזל שהפטריות פולטות התאדה, 5-7 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
הפוך רביכה עם קמח וחמאה: בסיר גדול, כבד, להמיס 4 כף חמאה. מערבבים בקמח, ומבשלים את התערובת על אש נמוכה, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים פסטה למים רותחים: בערך עכשיו, מכניסים את הפסטה למים רותחים שחיממת. בצע את הוראות החבילה ולבשל עד אל דנטה. בעוד הפסטה היא בישול להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הפוך את הרוטב: לסיר עם חמאה וקמח, לאט לטאטא בחלב, שמנת, מרק עוף, והשרי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, במשך כ 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להרכיב את התבשיל: כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו. בקערה גדולה משלבים את הפסטה, את הרוטב, את הפטריות, את טורקיה, ואת האפונה. מערבבים ב 1/3 כוס הפרמזן ואת 1/3 כוס הגבינה השוויצרית. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצרית
1 שאלוט, מגורר או טחון
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9
שים לב שאם אתה משתמש בחמאה לא מומלחת, ו/או ללא מלח או מניית נתרן נמוכה, תצטרך להוסיף יותר מלח ממה שאתה יכול לצפות. רק לשמור מפזרים אותו עד שהוא מתובל לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
הוסף קמצוץ אגוז מוסקט הקרקע אם באמצעות, שוב לטעום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
11
להעביר את התערובת לתבשיל חמאה 3 ליטר.
12
הפוך ציפוי פרמזן פירורי לחם: בקערה קטנה לשלב היטב את 1/3 כוס פרמזן הנותרים ואת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מפזרים את התערובת באופן שווה על tetrazzini, ולנקד את החלק העליון עם הנותרים 1 כף חמאה, לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1
אופים את הטטרזיני ב 191° במדף האמצעי של התנור במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהוא מבעבע והחלק העליון הוא זהוב.