טורקיה בולונז
טורקיה בולונז עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -34 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 598 קלוריות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.73 דולר למנה. אם יש לכם גזר, שמן זית, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 83% . הציון הזה מרהיב. נסו טורקיה בולונז , טורקיה בולונז וטורקיה בולונז (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לשקיפות, כ-5 דקות.
מוסיפים את הגזר והסלרי ומקפיצים עד שהירקות רכים, כ-5 דקות.
מוסיפים את הודו ומקפיצים דקה.
מוסיפים את רוטב המרינרה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פנימה את הבזיליקום. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. (ניתן להכין את הרוטב שבוע אחד קדימה. מצננים את הרוטב לחלוטין, ואז מעבירים אותו לכלי ומקפיאים לשימוש עתידי. מביאים את הרוטב לרתיחה לפני השימוש.)
בינתיים, מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מי מלח רותחים עד שהם רכים אך עדיין יציב לנגיסה, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ-8 דקות.
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזלי הבישול.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים לציפוי, מוסיפים מספיק נוזל בישול שמור כדי להרטיב לפי הצורך.