פאי רועים בטורקיה ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 497 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם טימין, חצי גבינת שמנת חבילה, בטטות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טריזי קינוח גבינת שמנת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועים בטטה והודו, טורקיה ופאי רועים בטטה, ו פאי רועים בטטה בטורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מוסיפים את הבטטות לסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מפזרים מלח. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים 2 כפות מהחמאה. לאחר ההיתוך מוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל והפטרניפס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -6 דקות. מערבבים את טימין ורוזמרין, ולאחר מכן מוסיפים את תרנגול הודו הקרקע. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שההודו שחום ומתפורר, כ -8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
הודו טחון
גזר לבן
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים את רסק העגבניות, הקמח והווסטרשייר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את מרק העוף, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים, כ -5 דקות. זה צריך להיראות עבה כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
בינתיים מרוקנים את הבטטות ומוסיפים אותם לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שלב את תפוחי האדמה עם גבינת השמנת, הנותרים 2 כפות חמאה ומפזרים מלח ופלפל.
שופכים את הביצה לקערה קטנה ומקציפים מעט מתפוחי האדמה החמים כדי למתן, ואז שופכים את תערובת הביצים לקערה. מקציפים במהירות בינונית עם מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים את האפונה לתערובת ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
יוצקים את תערובת ההודו לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מורחים את תערובת הבטטה מעל, בעזרת הכף שלכם ליצירת מרקם יפה בחלקו העליון.