טורקיה נקניק ופלפלים
נקניק ופלפלים בטורקיה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 382 קלוריות. 37 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם נקניקיית הודו, פלפלים, זרעי שומר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. נסו טורקיה נקניק ופלפלים, טורקיה נקניק ופלפלים, ו טורקיה נקניק עם פלפלים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הברוילר. חוררים את הנקניקיות בכל רחבי המזלג, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה וצולים, הופכים באמצע הדרך, עד להזהבה, כ -8 דקות (הם לא יתבשלו במלואם).
מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לשניים באלכסון.
בינתיים מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפלפלים, השומר והבצל ומבשלים תוך ערבוב עד שהם מתרככים מעט, 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, השום, הרוזמרין, פתיתי הפלפל האדום וזרעי השומר. מבשלים, מערבבים, עוד 1 דקות.
מערבבים פנימה 1/2 כוס מים, העגבניות והבזיליקום. מנמיכים את האש לבינונית; מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, 5 דקות. לחשוף; מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, 3 עד 4 דקות. (
מוסיפים נתז מים אם הרוטב נעשה סמיך מדי.) למעלה עם בזיליקום יותר.