קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות18
ציון בריאות31
מגזין

טורקיה עם מלית ערמונים

טורקיה עם מלית ערמונים
טורקיה מתכון עם מלית ערמונים יכול להתבצע תוך כ -4 שעות ו -40 דקות. מתכון זה משמש 18. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 81 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 733 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה עובד גם הר ד ' אובר סביר. מתכון זה מ טעם הבית דורש ערמונים, חמאה, הודו וסלרי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 85%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תרנגול הודו צלוי עם מלית ערמונים, טורקיה עם מלית ערמונים תפוחים ורוטב סיידר, ו הודו מסורתי יווני עם מלית ערמונים וצנוברים.

הוראות

1
בסיר גדול או בתנור הולנדי, הביאו 2 קילו. של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חותכים "איקס" בכל ערמון; זרוק למים רותחים. מחזירים לרתיחה; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
להסיר מהאש; קליפת קליפה חיצונית ועור פנימי. קוצצים גס ערמונים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
4
במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים נקניק, מלית וערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים מרק ומים; לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
באופן רופף דברים טורקיה רק לפני צלייה. שיפוד פתחים; לקשור מקלות תיפוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מברישים בשמן. צלי, לא מכוסה, ב-325 פקי במשך 4-1 / 4 עד 4-3 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 פקי עבור הודו ו-165 פקי למילוי, מתבשל מדי פעם. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים את המלית ומגלפים את ההודו. אם תרצה, סמיך טפטופי מחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר