קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

טטרזיני עוף 2 ל -1

טטרזיני עוף 2 ל -1
טטרזיני עוף 2 ל -1 עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פימינטוס, ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 52%. הציון הזה די טוב. נסו עוף טטרציני, עוף טטרציני אני, ו עוף טטרציני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את המרק, חצי וחצי והקצפת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ספגטיספגטי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את העוף, הפטריות והפימינטוס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מסננים ספגטי; מוסיפים לתערובת העוף וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מעבירים לשניים משומנים 11 אינץ'. 7 אינץ'. אפיית כלים.
5
מפזרים גבינה. מכסים ומקפיאים תבשיל אחד עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
אופים את הקדירה השנייה, ללא כיסוי, ב-350 מנותקת למשך 20-25 דקות או עד שהיא מחוממת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 15-20 דקות יותר או עד מחומם דרך. מערבבים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן