טלה עם סלסן מנטה נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלפפון, פלפל, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. נסו טלה בגריל עם סלסת נענע שוקולד, צלעות טלה עם פלפל אדום וסלסת נענע, ו צלעות טלה בגריל עם סלסת אננס-נענע עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את השמן, השום והתבלינים. משפשפים מעל כבש.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים במחבת צלייה; מכסים ומקררים במשך שעה 1. בקערה שלבו את מרכיבי הסלסה; מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים כבש, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לזיהוי למשך 20-30 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לזיהוי; כל הכבוד, 170 ניתנים לזיהוי). מכסים באופן רופף בנייר כסף ומניחים לעמוד 5-10 דקות לפני החיתוך.
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. שמורת טינגה פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.