טלה צלוי עם רוטב שזיפים
כבש צלוי ברוטב שזיפים הוא מנה עיקרית המגישה 12. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 282 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור חג הפסחא. אם יש לכם פלפל אנגלי טחון, בצל ירוק, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. רוטב שזיפים לכבש, טלה צלוי עם קרום נקניקיות טלה ורוטב מחבת ענבים טרי, ו צלי חזיר עם רוטב שזיפים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הסר כיסוי שומן דק מהצלי. הכינו חריצים בבשר; הכניסו רסיס שום לכל אחד.
מניחים על רשת בתבנית צלייה גדולה.
אופים, ללא כיסוי, ב 325 אפים במשך 1-1 / 2 שעות.
בינתיים, לרוטב שזיפים, בסיר בינוני, הקפיצו בצל בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים את הריבה, רוטב הצ ' ילי, מיץ הענבים, מיץ הלימון ופלפל אנגלי; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
אופים 1 שעה יותר, צולים מדי פעם, או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני, מדחום בשר צריך לקרוא 160 ש; עשוי היטב, 170 ש), צולה מדי פעם ברוטב שזיפים. מביאים לרתיחה את הרוטב שנותר; מערבבים פטרוזיליה.
תנו לצלי לעמוד 10-15 דקות לפני הגילוף.
מגישים את הרוטב הנותר עם צלי.